vrijdag 25 februari 2011

PostHeaderIcon computers........af en toe kan je ze beter bij het vuilnis zetten.....GRRRR

leuk, denk ik vanavond even mijn blog weer bijwerken. Weer een foto'tje geplaatst, verhaaltje erbij. Challenges uitgezocht....reacties lezen je kent het wel.

Druk was ik bezig met het nalezen van mijn reacties, hier en daar had ik wat dingetjes die wegkonden....loopt de computer vast...hmmm in eerste instantie niets aan de hand. gewoon weer opstarten die handel en opnieuw beginnen.... Zie ik tot mijn grote grote schrik dat al mijn reacties wegzijn..Alles is weg????!!!! Al die mooie lieve reacties van al die mensen over de hele wereld, waar ik stiekem best trots op was..Weg!  Misschien reageerde de computer toch nog op het klikken van de muis toen die toch echt niet meer in mijn scherm bewoog...ik weet het niet, ik baal er enorm van! Computers??...geef mij maar wat karton en wat leuke stempels...dat snap ik tenminste..

Het betekent dus ook dat ik alle felicitaties op mijn blogbericht kwijt ben. Van veel mensen weet ik dat jullie hierop gereageerd hebben, ik heb jullie en anderen ook al een mailtje gestuurd met de vraag nog een keer te reageren. Heb je het mailtje gemist...bij deze, Zouden jullie nog een keer een berichtje willen achterlaten??? Zodat ik toch dinsdag de mallen kan verloten?..Je mag hier je bericht achterlaten..

Liefs van een zeer gefrustreerde rianna, die zo even een computer door het raam gaat gooien

1 reacties:

Linda zei

Jeetje dat is echt balen joh, ik had ook een berichtje achter gelaten, dus heb overnieuw wat geschreven.
Die kaart hieronder is ook superleuk, maar dat zal nog een heel werkje geweest zijn met die bloemetjes
gr linda

Een reactie posten

toch wel mijn grote trots...

Volgers

sweet stampin spotlight

sweet stampin challenge blog

top 3!

Top 3 !!

Top 3 !!!!

I'm in the Top 5 !!

Top 5

van Diana...Lief he!

Mogelijk gemaakt door Blogger.