zondag 20 februari 2011

PostHeaderIcon in the pocket!


Ik liep al een tijdje met een nieuw idee voor een kaartje en heb dat afgelopen week eindelijk eens uit kunnen werken. Mijn papierblok van dcwv lag nog op tafel en de vlindertjes vladderden me zo vrolijk toen dat ik het maar weer gebruikt heb.. 
                 
          
De kaart is opgebouwd uit drie lagen die de pocket vormen. De lagen zijn verbonden met een zwart stiksteekje waar ik later weer wat gouden stickels overheen heb gedaan. Het zwarte alleen was toch vrij hard en met de gouden stickels erover sloot het beter aan bij het papier.
Het randje is gemaakt met de doyle lace pons van martha stewart. De vlindertjes zijn gemaakt met 3D shape forming van studio light. Normaal ben ik helemaal niet van de knipvelletjes, maar dit vind ik toch wel erg leuk.  Het labeltje aan de rechterkant is afkomstig van het mariposa block van dcwv. Daar hebben ze heel handig labeltjes in het papier verwerkt, even uitknippen en je hebt een prachtig labeltjeAlle stempels zijn van magnolia en heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Ik had ze al een tijdje niet meer gebruikt, maar nu ze zo weer op tafel staan krijg ik weer aardig de smaak te pakken.

De layout van deze kaart is, zoals ik al eerder schreef, mijn eigen idee. Voor de liefhebbers heb ik er een sketch van gemaakt. De Sketch is alleen bedoeld voor prive gebruik, dus niet voor commerciele doeleinden in welke vorm dan ook. Mochten jullie mijn sketch gaan gebruiken zou ik het leuk vinden als je een verwijzing maakt naar mijn blog...en laat natuurlijk even een berichtje bij me achter dat ik jullie werk ook kan bewonderen.

Ik ben van plan elke maand een nieuwe sketch te plaatsen, dus mocht je het leuk vinden houd dan mijn blog in de gaten!

Oja en deze week heb ik nog een kleine verrassing voor mijn volgers!.......


Have fun!

Deze kaart doet mee met de volgende challenge(s):
pink gem challenge: button/brads/beads and bows
Creative craft world: Use a square card
stampin royalty: mark it up!
magnolia licious : pink, black and red
Little claiire designs: Anything goes


2 reacties:

Chocolate Orange zei

Stunning !!
Thanks for sharing with us at Creative Craft World for my 'use a square card' challenge.
Choccy x

Anita crazyknutselgek zei

deze vind ik super gaaf
liefs anita

Een reactie posten

toch wel mijn grote trots...

Volgers

sweet stampin spotlight

sweet stampin challenge blog

top 3!

Top 3 !!

Top 3 !!!!

I'm in the Top 5 !!

Top 5

van Diana...Lief he!

Mogelijk gemaakt door Blogger.